Spor

Valerien Ismael: Yabancı kuralı, büyük takımların en üst düzeyde performans göstermesini engelliyor

30 Ağustos 2022 00:16

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Sivasspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Sivasspor’u sahasında 3-1 yenerek liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş’ta teknik direktör Valerien Ismael mücadele sonrasında yayıncı kuruluşa konuştu.

Sözlerine 30 Ağustos Zafer Bayramı hakkında konuşarak başlayan Fransız teknik adam, “Ben herkesin Zafer Bayramını kutlamak istiyorum, tarihe baktığımızda şanlı bir zafer kazanılmış. Taraftarlar yarın güzel bir gün geçirecektir umarım” ifadelerini kullandı.

“Bir ara kontrolü kaybeder gibi olduk”

Takımının galibiyet getiren performansını da yorumlayan Ismael, “Öz güvenimiz hafta hafta artıyor. Taraftarımızın da gücünü arkamıza alarak güçlü başladık. Çok güzel goller attık. İkinci yarıda oyunu tutma noktasına gittik. Bir ara kontrolü kaybeder gibi olduk. Büyük takımın oyunu 90 dakika elinde tutması gerek. Azim ve istek çok iyiydi. Dele Alli’nin ilk maçıydı, çok iyi oynadı. Gelecek hafta da bunun üzerine koyarak bu performansı göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Valerien Ismael sözlerini sakatlıkları süren oyuncular ve 3 Türk oyuncu kuralı hakkında konuşarak tamamladı:

“Sakat oyuncuların hepsi takıma dönecek. Josef iyi gidiyor belki 10 gün sonra takıma döner. Ghezzal da iyi gidiyor, onun süreci biraz yavaş gitti. 3 Türk konusu bazen zorluyor, büyük takımların en üst düzeyde performans göstermesini engelliyor diyebilirim ama her oyuncuya ihtiyacımız var.”