Spor

Valerien Ismael'den istifa sorusuna yanıt: Türkçe bilmiyorum...

16 Ekim 2022 22:29

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, 2-2 biten Trabzonspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu. Ismael, tribünlerden yükselen 'istifa' tezahüratı ile ilgili soruya ise yanıt vermedi.

Süper Lig'de haftanın maçı Vodafone Park'ta oynandı. Beşiktaş, sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollerle geçilen mücadele 2-2 sona erdi.

Maçı değerlendiren Ismael, "Yüzde 60'a yakın topla oynadık. Top sizdeyken, fazla koşamazsınız. Kazanamadığımız için çok üzgünüz. Maçta hatalar yaptık, bu hatalar olunca, galip gelmek zorlaşıyor. Bu hatalar da işin parçası, bu hataların arkasına saklanmıyoruz. Kazanmak için sona ana kadar her şeyi yaptık." dedi.

İstifa tezahüratları ile ilgili soruyu yanıtlayan Ismael, "Türkçe bilmiyorum, maç hakkında konuşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Ghezzal'ın sakatlığıyla ilgili de konuşan Ismael, "Rachid Ghezzal için pazartesi gününü beklememiz gerek. Kontrollerden sonra durumunu göreceğiz. Sakatlığını kötü hissettim, umarım kötü değildir." açıklamasını yaptı.