Gündem

Üniversitede memur kalmadı, birimlerde işlem yapılamıyor

İletişim Fakültesi’nde, dekanın sekreteri öğrenci işleri memuru, fakülte teknisyeni çaycı ve eski fakülte sekreteri evrak kayıt memuru olarak çalışıyor

09 Temmuz 2019 11:43

Gazi Üniversitesi’nin dokuz fakültesi, üç yüksekokul ve üç meslek yüksekokulunun devredilmesiyle kurulan Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nin memuru kalmadı. Gazi Üniversitesi kadrosunda olan memurların geri çağırılması nedeniyle üniversite birimlerinde işlem yapılamıyor. İletişim Fakültesi’nde, dekanın sekreteri öğrenci işleri memuru, fakülte teknisyeni çaycı ve eski fakülte sekreteri evrak kayıt memuru olarak çalışıyor.

İsmail Arı'nın BirGün'de yer alan haberine göre, “İletişim Fakültesi dekanı, fakültenin birkaç memuru hariç tümümün geri çağrıldığı söyledi. Dekanın bizlere söylediğine göre Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde sadece İletişim Fakültesi’nde işlem yapılabiliyor. HBV’nin geri kalan sekiz fakültesinde de memur olmadığı için işlemlerin durduğunu söyledi” dedi.

Gazi Üniversitesi artık yemek hizmeti vermeyecek

Gazi Üniversitesi 1 Temmuz tarihinde yaptığı duyuru ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’ne devredilen fakültelerde artık yemek hizmeti verilmeyeceğini ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nin öğle yemekleri için yeni bir protokol yapması gerektiğini duyurmuştu.