Gündem

Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Belçika ekiplerinden Union Saint Gilloise ile kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe, rakibi Union Saint Gilloise karşısında deplasmanda güzel bir skor elde edip, sahasında oynayacağı rövanş maçı öncesi avantajı eline almak istiyor. Peki, Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

06 Mart 2024 15:47

Süper Lig’de zirve yarışına devam eden Fenerbahçe’de gözler Avrupa mücadelesine çevrildi. Fenerbahçe, Konferans Ligi son 16 turunda Belçika temsilcisiyle karşı karşıya gelecek. Konferans Ligi’nde Fenerbahçe H Grubu’nu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna kalmayı başarmıştı. Fenerbahçe’nin deplasmanda oynayacağı mücadelenin yayın bilgileri, günü ve saati merak ediliyor. Lotto Park’ta oynanacak Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçının detayları araştırılıyor. Peki, Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında 7 Mart 2024 Perşembe günü Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile deplasmanda karşılaşacak.

Portekiz Futbol Federasyonundan hakem Joao Pinheiro yöneteceği karşılaşmada Pinheiro'nun yardımcılıklarını Bruno Jesus ve Luciano Maia yapacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde H Grubu'nu lider tamamlayarak direkt son 16 turuna katılmaya hak kazanan sarı-lacivertliler, ilk maçında avantajlı bir skor arayacak.

Müsabakanın rövanşı, 14 Mart Perşembe günü Ülker Stadı'nda oynanacak.