Gündem

Uğur Dündar’dan Melih Gökçek’e yanıt

"Melih Bey aynaya baktığında neden kaybettiğini anlar!”

08 Haziran 2019 21:22

AKP'li Binali Yıldırım'ın, Ekrem İmamoğlu ile bir araya geleceği programı gazeteci Uğur Dündar'ın sunmasını istemesiyle ilgili bir açıklama da eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi. Konuyla ilgili Yıldırım'la görüştüğünü ifade eden Gökçek, Uğur Dündar'a güvenmemesi gerektiğini söyledi. Gökçek'in bu açıklamasınaysa Dündar'dan cevap verdi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. AKP’li Binali Yıldırım’ın İBB’nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geleceği programı duayen gazeteci Uğur Dündar’ın sunmasını istemesiyle ilgili Yıldırım’la görüştüğünü ifade eden Gökçek, “Binali beyle görüştüm; ‘Sayın başbakanım ben Uğur Dündar'ın moderatörlüğünde Kılıçdaroğlu ile tartışmaya çıktım, Uğur Dündar bana her türlü oyunu oynadı. Nasıl güveneceksiniz?’ dedim. ‘ben istiyorum ki hiçbir bahaneleri kalmasın. Ben Allah'ın izniyle kendime güveniyorum’ dedi” ifadelerini kullandı.

Gökçek’in yazdığı bu mesaja gazeteci Uğur Dündar’dan cevap geldi. Gökçek’i etiketleyen Dündar, “Sn. M.Gökçek böyle yazdığına göre ben o oturumu son derece adil yönetmişim demektir. Nitekim Sn. Dengir Mir Mehmet Fırat, Sn. Kılıçdaroğlu ile, Sn. Erdoğan da Sn. Baykal ile yaptığı tartışmalardan sonra bana teşekkür etmişlerdir. Melih Bey aynaya baktığında neden kaybettiğini anlar!” dedi.

TIKLAYINIZ- Ekrem İmamoğlu’ndan Uğur Dündar açıklaması: İtirazım olmaz, aksine memnun olurum

TIKLAYINIZ- Didem Arslan Yılmaz'dan Uğur Dündar yorumu

TIKLAYINIZ- Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile ortak canlı yayın için Uğur Dündar'ı istedi

TIKLAYINIZ- Uğur Dündar ortak yayın hakkında konuştu: Adil olacağıma şüphe yok

TIKLAYINIZ- Hüseyin Gülerce'nin 'endişesi': Ortak canlı yayından Binali Bey galip çıksa bile İmamoğlu'nu ilk dakikalarda muzaffer ilan edecekler