Gündem

Yolcunun çalışana hakareti Twitter'da TT oldu; oyuncu Balbal havalimanında yaşananları anlattı

Uçağı rötara girince yer hizmeti veren personele hakaret eden yolcu tepki çekti

26 Nisan 2019 13:28

Oyuncu Serkan Balbal, İstanbul Yeni Havalimanı'nda bir uçağın rötar yapması üzerine bir yolcunun havalimanı personeline hakaret ettiği anlara şahit oldu. Balbal, havayolu personeline hakaret eden yolcunun tartışma sonrası "güle oynaya yolculuk ettiğini" aktardı. Öte yandan havalimanında çalışana hakarette bulunan yolcu Funda Esenç sosyal medya adresi Twitter'da TT oldu.

Kanal D'de yayımlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Serkan Balbal, İstanbul Havalimanı'nda yaşanan kavga anını şöyle anlattı:

"Hanımefendi bu tepkilere başladığında uçağın hareket saatine daha 20 dakika vardı ve rötar yoktu. Eşim ve çocuğumla Bodrum'a gidiyorduk. Biz otururken bir anda bağırmalar duyduk o videoda duyduklarınız sadece onda biri. Kadının söylemediği şey kalmadı 'Hakkım haram olsun. Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın. Allah belanızı versin.' söylemediği şey kalmadı yani. Ben başlarda olayın ne olduğunu anlamadım sonra kalkıp tepki gösterdim zaten. Kadına 'Hanımefendi niye bağırıyorsunuz, herkesin sinirini bozuyorsunuz' diye"

Havayolu personeline hakaret eden yolcunun olay sonrası çevresinden destek beklediğini söyleyen Balbal, "Kadın çalışan arkadaşımıza bu konuda davacı olacağı zaman gerekli desteği vererek şahit olacağımızı da söyledim. Kadın yolcu bu olaydan sonra o uçağa binerek yanındaki arkadaşıyla güle oynaya yolculuk etti" dedi.