Gündem

Tuzla’da bir sürücü köpeği ezip kaçtı

Tuzla’da bir sürücü sokak köpeği ezdi ve durmadan yoluna devam etti.

25 Aralık 2022 00:23

İstanbul Tuzla’da seyir halindeki sürücü, havlayarak aracının peşinden koşan köpeği ezdi. Sürücü durmayıp kaçarken, Pito isimli köpeğin bacakları kırıldı. Kaza anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Akfırat Mahallesi’nde bir fabrikanın önünde meydana gelen olayda, iddiaya göre, aracıyla seyir halinde olan sürücü, havlayarak peşinden koşan 4 yaşındaki köpeği ezdi ve durmadan yoluna devam etti. Köpek aracın altından acı çekerek çıkarken, birkaç metre sonra yere düştü. Kazadan sonra köpeği en yakın veterinere götüren Volkan Baltacıoğlu, köpeğin bacaklarının kırıldığını ve iç kanamasını olduğunu söyledi.

"En azından buraya gelip bir baksaydı ne oldu ne bitti diye"

Yol üzerinde hayvanseverler tarafından beslenen çok sayıda köpek olduğunu belirten Baltacıoğlu, “Bu hayvanlar yemeklerini verdiğimiz, bakımlarını yaptığımız hayvanlar. Burada bazen araçların yanına doğru koşuyorlar. İşte o gelen araca da yine koşmuşlar. Araç önce durur gibi olmuş sonra hayvanı ezip geçmiş. Hayvanın da durumu şu anda çok iyi değil. İç kanaması olduğunu söylüyorlar. Tabii biz veterinere götürdük. 25 bin TL gibi bir ücret çıktı bize. Şu an tedavilerini yaptırdık. Bakıyoruz sonucu gözetleyeceğiz. Kamera görüntülerinde bir cip önce bir duruyor, bakıyor sonra da hayvanın üzerinden geçip gidiyor. Zaten açık net görünüyor. Bizim beklentimiz en azından buraya gelip bir baksaydı ne oldu ne bitti diye. Buradan öyle hayvan ezip geçti, durmadı bile. Zaten buradan geçen biri galiba. Bekliyoruz 2 gündür buraya uğramadı. Bana veteriner, 'Çok da ümit bağlamayın' dedi. Ama ben yaşatmak için elimden geleni yapıyorum“ diye konuştu.(İHA)