Gündem

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl kimdir?

Türkiye sandık başına gitti ve yerel yöneticilerini belirledi. Sonuçlara göre, 14'ü büyükşehir 35 belediye kazanan CHP, Türkiye genelinde en çok oyu alan parti oldu. Tuzla, İstanbul'daki birçok ilçe gibi sonucu en çok merak edilen ilçelerden biriydi. Sonuçların gelmesinin ardından Eren Ali Bingöl ile ilgili bilgiler merak edilmeye başlandı. Peki, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl kimdir?

01 Nisan 2024 13:29

Türkiye 31 Mart 2024 seçim sonuçlarına kilitlenirken, İstanbul Tuzla'da seçim yarışı kıyasıya sürdü. CHP'den adaylığını açıklayan Eren Ali Bingöl, Tuzla'da yarışı önde bitirdi. Sonuçların gelmesinin ardından Eren Ali Bingöl ile ilgili bilgiler merak edilmeye başlandı. Peki, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl kimdir?

Eren Ali Bingöl kimdir?


Eren Ali Bingöl, İstanbul'un Bakırköy ilçesinde 1993 yılında dünyaya geldi. Genç yaşına rağmen siyasi deneyimi ve liderlik potansiyeliyle dikkat çeken Bingöl, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Tuzla Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

CHP'nin  Tuzla Belediye Başkan Adayı Eren Ali Bingöl, Türk siyasetine Cumhuriyet Halk Partisi üyesi ve avukat olarak adım attı. 

SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN