Gündem

Türkiye yazarı: Üniformalı ya da sivil, ABD'nin Türk cezaevlerindeki casuslarına yenileri eklenecek; 15 Temmuz'da fareler kaçtı ama bu kez kapanlar sürprizli "hediyelerle" dolu!

"Yine en baştan söyleyelim de hani, yok tiyatro yok kontrollü filan diye sonradan ciyaklamayın!.."

28 Haziran 2022 13:00

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, son bir yıldır dünyayı eser alan ekonomik krizin Türkiye'yi daha fazla etkilediğini belirterek, "İktidar yaşanan sıkıntılar, artan enflasyon ve hayat pahalılığının üstesinden gelmek için canhıraş bir gayret içinde. ABD ve AB gibi para basıp üçüncü dünya ülkelerinden istediği kadar malı toplayabilme konforu yok Türkiye’nin.

Dolayısıyla makro ekonomik veriler ile ihracat, istihdam hayli iyi sonuçlara işaret etse de enflasyon hâlâ yüksek ve hayat pahalı. Piyasayı kontrol altında tutan Amerikancı sermayenin sanal manipülasyonlarının şüphesiz bu sonuçta etkisi yadsınamaz" diye yazdı.

Hava Harp Okulu öğrencilerinin tahliyesine işaret eden Uğur, "Sanıyorlar ki devlet gaflet uykusunda ve ne yapacağını bilmiyor. Ders almadılar. Artık dışarıdan gelecek saldırıların içeride de bir karşılığı olacaktır. Bu ülke insanlarının iş birlikçiler için daha fazla eli kolu bağlı oturmayacağı aşikâr.

Üniformalı ya da sivil; ABD’nin Türk cezaevlerindeki tüm askerlerine ve casuslarına yenileri eklenecektir şüphesiz. Geçen 15 Temmuz’da fareler kaçtı ama bu kez konulan kapanlar sürprizli “hediyelerle” dolu.

Yine en baştan söyleyelim de hani, yok tiyatro yok kontrollü filan diye sonradan ciyaklamayın!.." ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...