Dünya

Türkiye'de beş yıldızlı bir otelde yaşamanın, İngiltere'deki evinde yaşamaktan daha ucuz olduğunu söyleyen bir adam otele taşındı

20 Şubat 2024 09:48

T24 Dış Haberler

İngiltere'de yaşayan 24 yaşındaki Josh Kerr, Manchester'daki dairesinin kira ve faturaları için ödediği aylık 950 sterline kıyasla 944 sterline mal olan bir seyahatle Antalya, Türkiye'deki beş yıldızlı bir otele taşındığını duyurdu.

Bu fiyata uçak biletlerinin yanı sıra oteldeki spa, yüzme havuzu, yiyecek ve içeceklerin de dahil olduğunu belirten Kerr, rüzgar sörfü yapacağı plaja 300 metre mesafede bir odada yaşayacağını da söyledi.

Josh bir TikTok videosuyla taşınacağını duyururken takipçilerine şunları söyledi: "Komik olmaya çalışmıyorum ama kiram, faturalarım ve belediye vergisi için 950 sterlin ödüyorum. Burada kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemekleri, içecekler, atıştırmalıklar ve sayamadığım bir çok şey var. İngiltere'de ne işimiz var?" 

Josh'un videosu viral oldu ve 24 saat içinde bir milyondan fazla izlendi. Videoda bir ay boyunca istediği tüm yiyecek ve içeceklerle lüks içinde yaşayabileceği Türkiye'deki oteli takipçilerine gösterdi.

Josh sözlerine şöyle devam etti: "Yurtdışında her şey dahil tatil yapmanın evde yaşamaktan daha ucuz olup olmayacağını merak ediyordum ve öyle olduğu ortaya çıktı. İşyerimin yurtdışında çalışmama izin veren avantajlarından birini kullanıyorum. Türkiye'de herkes çok daha mutlu. Sanırım hepsi tatilde olduğu için."