Spor

Transfer savaşlarında yeni perde: Adı Fenerbahçe ile anılıyordu, Partey için Galatasaray da devreye girdi

20 Ağustos 2023 11:07

Adı Fenerbahçe'yle de anılan Arsenal'ın Ganalı orta saha oyuncusu Thomas Partey'e Galatasaray'ın da talip olduğu ileri sürüldü.

Arsenal'in orta saha oyuncusu Thomas Partey'in İngiliz takımından ayrılmaya hazırlandığı, Galatasaray'ın ise Ganalı futbolcuyu transfer etmek için görüşme yaptığı belirtildi

İngiltere'nin The Mirror Gazetesi'nin haberine göre; Arsenal, sarı kırmızılı takımın Partey ile görüşmesine yeşil ışık yaktı. Teknik direktör Mikel Arteta'nın, Ganalı oyuncusu için geçtiğimiz günlerde "Thomas Partey bizim için ve benim için çok önemli bir oyuncu ve onun takımda olmasını istiyoruz, orası kesin." ifadelerini kullansa da Partey'in ayrılmasına izin vermeye hazır olduğu öne sürüldü.

Haber detayında, 30 yaşındaki futbolcu ile Juventus ve Suudi Arabistan kulüplerinin de ilgilendiği ancak ilgisini resmileştiren ve transfer görüşmelerini başlatan tek takımın Galatasaray olduğu belirtildi.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un transfer müzakereleri için çok zaman harcadığı ve her iki tarafın da anlaşmanın olumlu sonuçlanmasını beklediği ifade edildi.

Arsenal ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Partey geçen sezon 40 maçta forma giydi ve 3 gol attı.