Spor

"Terim 2. galibiyetini sevinç gösterileriyle kutladı"

"Olympiakos güçlü bir takım, rakiplerimize saygımız var ancak rakiplerimizin bize de saygılı davranmasını sağlayacak oyunlar çıkarmamız lazım"

08 Ocak 2024 16:45

Yunanistan’ın Panathinaikos takımının başına gelen Fatih Terim, Yunan spor gazetelerinde bu başlıklarla ele alındı.

Panathinaikos’un geçen haftaki Yannena galibiyetinden (2-0) sonra dün de Panetelikos takımını 2-1 yenerek lig’in birinci sırasına taşınması Fatih Terim’i oldukça tatmin ettiğine dikkati çeken Yunan basını , buna karşın Terim’in “Çok daha iyi olmamız lazım” ifadesine de yer verdi.

Terimin maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, “Kendimize güvenmemiz lazım. Takımın direktörlüğüne yeni geldim. Tüm oyuncularımla açık açık konuşuyorum. Arkalarından hiçbir şey söylemem. Takım, takım olarak oynamalı ve kazanmalı. 'Ben her şeyimi vermem’ diye bir şey olmaz. Bu, kulübün sahibinden, ben dahil her oyuncunun mottosu olmalıdır. Oynadığımız son iki maçı hep beraber tekrar izleyeceğiz ve ona göre hareket edeceğiz” şeklindeki ifadeler hemen hemen tüm gazetelerde yayınlandı.

Panathinaikos’un bu son iki başarılarına rağmen Terim, önümüzdeki Olympiakos ile oynayacağı Yunanistan Kupası maçına (10 Ocak) büyük önem verdiğini de dile getirdi.  

Terim’in “Her kupa çok önemlidir, Olympiakos güçlü bir takım, rakiplerimize saygımız var ancak rakiplerimizin bize de saygılı davranmasını sağlayacak oyunlar çıkarmamız lazım” ifadelerine de yer veren Yunan basını taraftarların Terim’e alışmaya başladığına dikkati çeken yorumlara yer verdiler.

Yunan TV kanallları, haber siteleri ve sosyal medya Terim’in 2-1'lik galibiyet golünü nasıl kutladığını aşağıdaki video görüntüleriyle paylaştılar.