Gündem

Tedavisini yaptığı hasta, parke taşıyla doktora saldırmaya çalıştı

30 Temmuz 2022 17:47

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, tedavisi yapılıp gönderilen bir hasta, kendisiyle yeterince ilgilenilmediğini öne sürerek parke taşıyla acil servisi basarak doktorlara saldırmaya çalıştı.

Olay Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisinde yaşandı. Hastanede görevli Acil Tıp Uzmanı Doktor Sezer Eşref, iddiaya göre tedavisini yapıp gönderdiği bir hastanın, kendisiyle yeterince ilgilenilmediğini öne sürerek elindeki parke taşıyla acil servisi bastığını belirtti.

Sosyal medya hesabından isyan etti

Sözcü'de yer alan haberde, tedavi ettiği hastasının kendisini öldürmesinden duyduğu kaygıyı sosyal medya hesabından paylaşan Doktor Eşref, “Kendi ellerimle tedavisini yaptığım hasta taşla beni öldürmek için acil servisi bastı. Biz bunu hak edecek ne yaptık?” diye sordu. Hastanın tedavisini elleriyle yaptığını söyleyen Doktor Eşref, “Tek bir kötü söz söylemedim, kendi elimle göz damlası damlattığım, durumunu tane tane açıkladığım biri yaptı bunu. Artık kimseye verecek bir sağlık kalmadı bende” diyerek isyan etti.

Hastanın çıktıktan sonra elinde parke taşıyla döndüğünü söyleyen Eşref, şunları söyledi;

"Kendimi doktor odasına kilitliyorum"