Spor

Suudi ekibi Al Nassr'a Çin'de şok; Cristiano Ronaldo için otel bastılar

Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Suudi Arabistan ekibi Al Nassr Çin kampını iptal edince bazı taraftarlar oteli bastı

24 Ocak 2024 14:14

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde zirve yarışını sürdüren Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Al Nassr sezonun ikinci yarısına hazırlanmak için netleştirdiği Çin'deki kamp programını iptal edince Ronaldo hayranı bir çok taraftar takımın kalacağı otelin önünde bu durumu protesto etti.

Ronaldo tepkisi

Al Nassr, Çin'de 24-28 Ocak tarihleri arasında iki hazırlık maçı oynayacaktı, ancak Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun sakatlığı sonrası bu maçlar iptal edildi. Bu kararın ardından Çinli futbolseverler Shenzen'de otelin önüne gelerek protesto gösterilerinde bulundu. Fransa basınından RMC Sport'un haberine göre, polis taraftarlara müdahale etmek zorunda kaldı.

Inter Miami - Al Nassr maçı da riskli

Suudi Arabistan'da, Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin formasını giydiği Inter Miami ile Al Nassr, Riyad Sezon Kupası'nda karşı karşıya gelecek. Sakatlığı bulunan Cristiano Ronaldo'nun bu karşılaşmayı da kaçırma ihtimali bulunuyor. İki takım 1 Şubat günü karşı karşıya gelecek.