Spor

Süper Lig'deki ilk maçını 10 gün önce yöneten Cihan Aydın, Galatasaray-Ümraniyespor maçında düdük çalacak

30 Ocak 2023 13:00

Lale Orta başkanlığındaki yeni Merkez Hakem Kurulu, ilk hakem atamalarını yaptı. Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak mücadelelerin hakemleri belli olurken, Galatasaray-Ümraniyespor maçının Cihan Aydın'a verilmesi dikkati çekti. Süper Lig'de ikinci maçını yönetecek olan Aydın, 22 Ocak 2023 tarihinde oynanan Gaziantep FK-Sivasspor maçında düdük çalmıştı. Zirveyi yakından ilgilendiren bir diğer maç olan Adana Demirspor-Fenerbahçe karşılaşmasında ise Ali Palabıyık görev alacak.

Süper Lig'de 22. haftanın hakemleri belli oldu. Lale Orta'nın Merkez Hakem Kurulu'nda başkanlık görevini üstlenmesi sonrası yapılan ilk atamalarda, Galatasaray-Ümraniyespor maçına sürpriz bir isim verildi.

Cihan Aydın sürprizi

Galatasaray'ın Ümraniyespor ile karşılaşacağı mücadelede hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Cihan Aydın, bu maçla Süper Lig'de 2. kez düdük çalacak.

Ali Palabıyık, 2 ay kızağa çekilmişti

Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Galatasaray, Alanyaspor'la karşı karşıya gelmiş ve kararlarıyla maça damga vuran Ali Palabıyık, o tarihten itibaren 2 ayı aşkın bir süre ligde görev alamamıştı. O maçtan sonra ligde Trabzonspor-Giresunspor ve Ümraniyespor-İstanbulspor maçını yöneten Palabıyık, bu hafta Adana Demirspor-Fenerbahçe maçında düdük çalacak.

Beşiktaş maçında Ali Şansalan görev alacak

Beşiktaş'ın Karagümrük ile karşı karşıya geleceği maçı Ali Şansalan, Trabzonspor'un Antalyaspor ile kozlarını paylaşacağı mücadelede ise Mete Kalkavan düdük çalacak.