Spor

Süleyman Hurma'dan Andrea Pirlo ve Emre Mor açıklaması

08 Haziran 2022 10:01

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma Andrea Pirlo ve Emre Mor iddialarına açıklık getirdi.

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma A Spor'a açıklamalarda bulundu. Hurma, İtalyan basının Pirlo haberlerine ve Fenerbahçe'nin Emre Mor ile ilgilendiği iddialarına yanıt verdi.

Andrea Pirlo yorumu

2021-22 sezonunun bitmesinin ardından Fatih Karagümrük teknik direktör Volkan Demirel ile yollarını ayırdı. İtalyan basını Karagümrük'ün Andrea Pirlo ile ilgilendiğini yazdı.

Süleyman Hurma ise İtalyan teknik direktör hakkında, "Antrenör konusunda önümüzdeki hafta açıklama yapacağım. Kulübümüz için en doğru ve en iyisini mutlaka yapacağız. Önümüzdeki sezon, geçtiğimiz sezondan daha fazlasını yapmaya gayret eden bir Karagümrük olacak." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Emre Mor için teklif yaptı mı?

Sezon başında takıma kazandırılan Emre Mor beklentilerin üzerinde performans sergiledi ve takımın önemli oyuncuları arasında yer aldı. Basında çıkan Fenerbahçe - Emre Mor iddialarına Süleyman Hurma açıklık getirdi.

Hurma, "Ben de Fenerbahçe'den şu oyuncuyu bırakır mısınız diyorum, başka takımlarla da oluyor. Bir araya geldiğimizde olabilecek olasılıkları konuşuyoruz. Ama 'Masaya oturup direkt sizden şu oyuncuyu istiyoruz' dedi mi? Demedi." ifadelerini kullandı.