Spor

Spor Toto 1. Lig'de küme düşen ve play-off'a kalan takımlar belli oldu

Spor Toto 1'inci Lig'de Royal Hastanesi Bandırmaspor, İstanbulspor ve BB Erzurumspor'un ardından Eyüpspor da Play-Off'a kalmayı garantiledi

14 Mayıs 2022 17:58

Spor Toto 1. Lig'de Balıkesirspor'un ardından Bursaspor, Kocaelispor ve Menemenspor küme düştü. Kocaelispor'u sahasında 2-1 mağlup eden Eyüpspor ise play-off bileti alan son takım oldu.

Ankaragücü ve Ümraniyespor'un Süper Lig bileti aldığı, Balıkesirspor'un ise küme düşmesinin kesinleştiği Spor Toto 1. Lig'de oynanan 37. hafta maçlarının ardından play-off'a kalan ve küme düşen takımlar belli oldu.

Küme düşme hattını ilgilendiren maçlarda Bursaspor, Bandırmaspor'a 4-2 mağlup oldu. Kocaelispor ise play-off bileti arayan Eyüpspor'a 2-1 yenildi. 18. sıradaki Menemenspor, Gençlerbirliği karşısında sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

Spor Toto 2. Lig'e düşmesi daha önce kesinleşen Balıkesirspor'u ağırlayan Altınordu ise sahasında rakibini 2-1 mağlup etti.

Alınan sonuçların ardından Bursaspor, Kocaelispor ve Menemenspor'un matematiksel olarak ligde kalmak şansı sona erdi ve Altınordu lige tutundu.

Play-off'a son bilet Eyüpspor'un

Ankaragücü ve Ümraniyespor'un ardından Süper Lig'e yükselen son takımın belirleneceği play-off için son bilet Eyüpspor'un oldu.

Sahasında Kocaelispor'u 2-1 mağlup eden Eyüpspor, altıncı sıradan play-off'a kalmayı garantiledi. Bandırmaspor, İstanbulspor ve Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, daha önce play-off'a kalmayı garantilemişti.


Binali Yıldırım "herkes uçağa binecek" demişti; İstanbul-Rize uçak bilet ücreti belli oldu!

Benzine 1,68; LPG'ye 40 kuruş zam!

Kulis: MYK'da sinyal kesici Jammer kullanıldı; Kılıçdaroğlu, SADAT "baskınını" son ana kadar CHP milletvekillerinden bile sakladı

Kuzey'de Erdoğan artçıları: NATO'ya başvuruları gündemde olan Finlandiya ve İsveç'in dışişleri bakanları, Çavuşoğlu ile görüşmek istedi

Ahmet Türk: Muhalefet kazanırsa, Erdoğan'ın demokratik biçimde makamını teslim edeceği konusunda ciddi kuşkularım var

İyi Partili İBB Meclisi üyesi Kıdık: Rize Havalimanı'nı açtıkları gün Atatürk Havalimanı'nı yıkıyorlar

Esra Hankulu'nun ölümünde Ümitcan Uygun'a verilen 10 yıl hapsin gerekçesi açıklandı: Öldürme kastı yok

Akaryakıta yılbaşından bu yana 16 kez zam geldi, benzinin litresi 6 ayda yüzde 131 arttı!

Cumartesi Anneleri, 894'üncü haftalarında gözaltında kaybedilen Mehmet Selim, Cezayir ve Hasan Örhan için adalet istedi

" />