Gündem

Sözcü yazarı Saymaz: AK Parti'de milletvekili olacağına genel merkezde büro çalışanı ol

"Aylığı 3 bin TL kadarmış, bu kadarcık kazançla kokain kullanıyor, kumar oynuyor, revüden başını kaldıramıyor ve lüks araçlar alıp satıyor, öyle mi?"

30 Mart 2021 09:01

Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, lüks araçta uyuşturucu kullanırken görüntülenen ve lüks yaşamıyla dikkat çeken AKP Genel Merkezi büro personeli, "Aylığı 3 bin TL kadarmış, bu kadarcık kazançla kokain kullanıyor, kumar oynuyor, revüden başını kaldıramıyor ve lüks araçlar alıp satıyor, öyle mi? AK Parti'de milletvekili olacağına genel merkezde büro çalışanı ol" düşüncesini dile getirdi.

Saymaz yazısında, "Ayvatoğlu, kokain görüntüsü yayınlandıktan sonra gözaltına alındı. Kumar oynarken, jakuzide ve revü kızlarıyla fotoğrafları çıktı. Atatürk ve İsmet İnönü'yü 'İki alkolik' diye anan…CHP'yi tacizle suçlayan...  Etnik kimlerden dini inançlara, içki içmekten cinsel tercih ve yönelimlere kadar her insani hali yargılama hakkını kendinde gören AK Parti, Ayvatoğlu'nu önemsizleştirerek, aklanmayı umuyor. Neredeyse 'Aramıza CHP'liler sızdırdı' diyecekler. Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, cep telefonunu emanet edecek kadar yakınında duran Ayvatoğlu'nun yalnızca büro personeli olduğunu söyledi.  Aylığı 3 bin TL kadarmış. Bu kadarcık kazançla kokain kullanıyor, kumar oynuyor, revüden başını kaldıramıyor ve lüks araçlar alıp satıyor, öyle mi? Öyleyse AK Parti'de milletvekili olacağına genel merkezde büro çalışanı ol. Diploma tutacağına Dağ'ın telefonunu tut. Büyükelçi Egemen Bağış'a Reza Zarrab'tan aldığı hediyelerin hesabı soruldu mu ki Ayvatoğlu'ndan pudra şekerinin faturası istensin. Devir, bu devir." görüşünü savundu. 

Saymaz şunları kaydetti: 

"Ayvatoğlu ve akranları, yani gözünü AK Parti iktidarında açanlar, ‘dindar nesil' diye övülen bu kuşak, parti üyelik kartının diploma ve ehliyete, torpilin alın terine, sadakatin liyakate, müridin yurttaşa yeğ ve üstün tutulduğu adaletsiz bir düzende murdar edildi. Nefesinizi çekmeyin. Tutun burnunuzu. Çünkü koktukça kokuyor."