Spor

"Sorumluluk benim" diyen Santos, taraftardan özür diledi

11 Mart 2024 23:11

Gaziantep FK deplasmanında 2-0 kaybeden Beşiktaş'ın teknik direktörü Fernando Santos, maç sonu yaptığı açıklamada sorumlunun kendisi olduğunu söyleyerek taraftardan özür diledi.

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlı ekipte teknik direktör Fernando Santos mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu..

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlı ekipte teknik direktör Fernando Santos mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Santos'un maç sonu ifadeleri:

"Takımın hocası olarak taraftardan özür diliyorum. Kötü bir sonuç aldık. Tempomuz eksikti. Genel olarak kötüydük. Takımın hocası olarak ilk sorumluluk bende. Kötü bir maç oynadık. Galatasaray maçında ilk dakikalarda bir gol yedik ama sonrasında bir tepki verdik. Ama bugün bu yoktu. Öncelikle olan sorumlu her zaman hocadır dediğim gibi. Tekrar konuşacağız. Değişeceğiz, değişmemiz lazım. Maçlar oynadık. İyi olanları daha da geliştirmeye çalışacağız.

Beşiktaş kimliğini gösteremedik bugün. Her zaman söylediğim bir şey var, rakipten daha fazla koşmak ve mücadele etmek zorundayız. Bugün bunu yapmadık. Yeterince agresif değildik. Ama bu durumu değiştirecek olanlar da bizleriz. Beşiktaş'ın oynadığı oyun bu şekilde olmamalı. O gerçek kimliği göstermeliyiz. Konuşacağız, durumu düzelteceğiz. Düzeltmemiz gerekenler de bizleriz."