Spor

Serdar Ali Çelikler: Uğurcan Çakır Galatasaray maçında kısmi felçli gibiydi; sağlığına kavuşmuş, elini kolunu kaldırabiliyor

05 Şubat 2024 10:17

Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'ın Beşiktaş maçı sonrası yaptığı , "3 maçtır kaybediyoruz. Bazı şeyler doğru gitmiyor açıkçası" sözlerine tepki gösterdi. Çelikler, "4 maçtır kaybediyorlar, Galatasaray maçını saymıyor demek ki çünkü o maçta kendisi de kısmi felçli gibiydi. Sağlığına kavuşmuş o anlamda mutlu oldum. Elini kolunu kaldırabiliyor" ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, puanını 39'a yükselterek bordo-mavili rakibinin üstüne çıktı ve puan cetvelinde 3. sıraya yerleşti.

Pozisyon anlamında kısır geçen ilk yarının 44. dakikasında Semih Kılıçsoy'un attığı golle soyunma odasına 1-0 önde giden siyah-beyazlılar, 62. dakikada genç golcüsünün golüyle skoru 2-0 yaptı ve 3 maçlık aranın ardından 3 puanın sahibi oldu.K

"Kısmi felçi gibiydi"

Uğurcan Çakır'ın "3 maçtır kaybediyoruz" sözlerine tepki gösteren Çelikleri, "4. maçı hatırlamamış, Galatasaray maçını saymıyor demek ki. 4 maç oldu. 4. Maçı saymıyor çünkü o maçta kendisi de kısmi felçli gibiydi. Sağlığına kavuşmuş o anlamda mutlu oldum. Elini kolunu kaldırabiliyor" diye konuştu.

Uğurcan Çakır'ın maç sonu açıklaması

Uğurcan Çakır mağlubiyeti hak etmediklerini belirterek, "3 maçtır kaybediyoruz. Bazı şeyler doğru gitmiyor açıkçası. İstediğimiz şeyleri sahada uyguluyorduk ama net bir pozisyon vermeden maçı kaybettik. Defansta çok amatör hatalar yaptık. Herkesin şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekiyor. Taraftarlarımızdan çok özür diliyoruz. Trabzonspor'u hak ettiği yere getirmeye çalışacağız. Mağlubiyeti hak etmedik." açıklamasında bulundu.

Deneyimli kaleci ayrıca, "Hocalarıma ya da takım arkadaşlarıma suç bulmuyorum. Bazen ileriye gitmek için 2-3 adım geri getmek gerekiyor. Üzgünüz. Daha çok çalışıp takımı iyi yerlere taşımamız gerekiyror." dedi.