Spor

Şenol Güneş: Takımda bir sorun olduğu doğru

06 Eylül 2024 17:10

Trabzonspor Abdullah Avcı ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük görevi için Şenol Güneş ile anlaştı. Takım ile ilk antrenmanını gerçekleştiren Güneş, açıklamalarda bulundu. Takımın güncel performansını değerlendiren Güneş, "Takımda bir sorun olduğu doğru" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle:

"Takımda bir sorun olduğu doğru. Bugün de beklenen bir sonuç alınmamışsa nedenleri vardır. Biz bunları düzeltmeye çalışacağız oyun ve skor olarak. Gördüğümüz sorunları nasıl çözeceğimizi konuşacağız. Şu anda onları çözeceğiz. Geriye doğru eksik yaptı, iyi yaptı konuşmaya gerek yok."

"Geriye dönük şikayet yok. Abdullah Hoca ile görüştüm, yeni bir ekip yaparak biz çalışacağız. İnşallah iyi bir takım oluşturup sürdürmeye çalışacağız. Trabzonspor'da bu değişim hep olacaktır ama hep Trabzonspor kalacak burada. Kulübün yaşaması ve başarılı olması önemli. İyi bir Trabzonsporlu durumdan memnun değilse ben de değilim. Çalışacağız. Takıma sahip çıksınlar."

"Göreve başladım şimdi, inşallah uzun yıllar kalırım sizin sayenizde. Tek eksiğimiz skor ve güzel oyun. Saha içinde kalacağım ben de. Pozisyon olarak burada bir görevim var, bunu iyi yapacağımın sözünü verebilirim."