Dünya

Schwarzenegger'den Trump'a: Bana aşık!

“Trump aslında ben olmak istiyor"

12 Eylül 2019 17:10

T24 Dış Haberler

Bir dönem Cumhuriyetçi Parti’de siyaset de yapan oyuncu Arnold Schwarzenegger, ABD Başkanı Donald Trump’ın ‘kendisine aşık olduğunu’ savunarak, “Trump aslında ben olmak istiyor” dedi.

Men’s Health dergisine konuşan 72 yaşındaki Schwarzenegger’e çarşamba günü yayınlanan söyleşisinde aralarında bir süredir atışmayla yaşanan Trump’ın ondan korkup korkmadığını düşündüğü soruldu. “Benden korktuğunu sanmıyorum” diyen oyuncu, şöyle devam etti:

“Ancak eski günlerde gittiğimiz güreş müsabakalarını düşündüğümde, onun vücudu gelişkin olan, fiziksel beceriler gösterebilen, ringde bir o yana bir bu yana atlayabilen insanlara nasıl özendiğini hatırlıyorum. Bunlara ciddi şekilde özenirdi. Bence bana aşık. Yaşananın doğrusu bu. Trump, ben olmak istiyor.”

73 yaşındaki ABD Başkanı’nın o dönemler kendisine filmlerdeki hareketleri nasıl yaptığını sorduğunu ifade eden Schwarzenegger, “Onu etkileyen konularda birçok soru sorardı. ‘O hareketleri nasıl satıyorsun, nasıl gidip de o sahneyi öyle çekiyorsun ki ben bu kadar etkileniyorum’ diye sorardı” dedi.

Dünyanın dört bir yanını dolaştığını ve nereye giderse gitsin sürekli benzer durumlarla karşılaştığını kaydeden oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnsanlar, Amerika’yı ne kadar b*klasalar da, Trump’ın yaptıklarına ne kadar gülseler de hala her yerden insan Amerika’ya gelmek istiyor. Çünkü bir başkan, tek bir kişi bu ülkeyi değiştiremez.”