Gündem

Savcının kızı cinsel saldırıya uğradı; 5 yıl ceza alan zanlı serbest bırakıldı

"Beni yatak odasına doğru sürükledi. Yatağa itti..."

05 Mart 2019 09:13

Montreal’de McGill Üniversite’sinde okuyan, babası savcı, annesi aile hekimi olan (21) Begüm B., tatil için geldiği İstanbul'da, arkadaşının akrabası tarafından cinsel saldırıya uğradı. Hürriyet'ten Ayşe Arman'a konuşan Begüm B., uğradığı cinsel saldırıyı anlattı. Begüm B.'nin aktardığına göre zanlı, 5 yıl hapis cezası aldıktan sonra, cinsel saldırı esnasında orada bulunan kuzenlerinin ifade değiştirmesiyle üç ay sonra serbest bırakıldı.

Otururlarken arkadaşının kuzenlerinin geldiğini ve kendilerini eve davet ettiklerini anlatan Begüm B., söz konusu zanlının kendisini polis olarak tanıştırdığı için güven duyduğunu ifade etti. Zanlının evde saldırdığını, kaçarak kendisini banyoya kilitleyerek tecavüze uğramaktan kurtulduğunu anlatan Begüm B.'nin Arman'a o anları şöyle aktardı:

"Beni yatak odasına doğru sürükledi. Yatağa itti. Ben tabii bağırmaya başladım. Ama Şafak gelmedi. Adam kapıyı kilitledi. Sonra direkt üzerime çullandı, benimle birlikte olmak için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Nasıl iğrendim, nasıl nefret ettim anlatamam. Ama en ağır basan duygu korku ve bir şok haliydi. Başınıza gelenlere inanamıyorsunuz. Tabii ki boğuşma geçiyor aramızda. Sürekli onu üzerimden atmaya çalışıyorum... Sonra bir şekilde başardım ve kapıya yöneldim. Kilitliydi kapı ama anahtar üzerindeydi. Çıktım... Şafak’a ve Yusuf’a sesleniyorum. Fakat tuhaf bir şekilde ses yok, sonra anladım ki evde kimse yok. Ben bu manyakla baş başayım. Öbürleri gitmiş... Sokak kapısını açmaya çalıştım anladım ki o da kilitli. Nasıl paniğe kapıldım anlatamam. Sonra bir şekilde peşimden gelmesine rağmen banyoya girdim ve kendimi banyoya kilitledim...