Gündem

Şarkıcı ve model Seçil Çiftçi’nin eski sevgilisini öldürüp ormana gömdüğü davada, delil dosyasına konan telefon kaydı

17 Ocak 2023 07:04

Ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Semih Sevim’i öldürdüğü iddia edilen eski sevgilinin, model ve şarkıcı Seçil Çiftçi olduğu ortaya çıktı. Sosyal medyadan Semih Sevim'in kendisini ve ailesini 5 yıldır tehdit ettiğini iddia eden Seçil Çiftçi'nin, ifadesinde, kendisini sürekli rahatsız ettiği için cinayeti işlediğini söylediği öne sürüldü.

Hürriyet’te yer alan habere göre, Çiftçi’nin cinayetten önceki günlerde, Sevim’in elinde çiçekle kapıya dayandığı anlarda yaşananları cep telefonuyla kayda aldığı da ortaya çıktı. Jandarma, bu kayıtları bularak delil dosyasına koydu.

Bu kayıtların birine göre; Kapının çalması üzerine Seçil Çiftçi, “kim o?” diye soruyor, Semih Sevim ise, “çiçekçi” yanıtını verdikten sonra, “aç kapıyı bir şey diyeceğim sana” diyor. Bunun üzerine Seçil Çiftçi, “Hayır, deme, bana bir şey demeye hakkın yok polis çağıracağım. Ne çiçeği getiriyorsun sen bana ya” diyerek, Semih Sevim'e çıkışıyor. Semih Sevim de, “Sen beni cezaevine mi attırmak istiyorsun ya ben kapıda bekliyorum” diyerek, içeri girme ısrarını sürdürüyor. Seçil Çiftçi ise, “Evet attıracağım, attırmak istemiyorum” karşılığını verdikten sonra, “Defol senin burada ne işin var, yarın mahkeme var. Benim sana ihtiyacım falan yok. Allah’ım hâlâ kapımı çalıyor ya bir de gece geldi ya. Sapık mısın defol, dünden beri iki çiçek bırakmış kapıma” diyerek, Semih Sevim’e tepki gösteriyor.