Gündem

Şahan Gökbakar tiye aldı: Yalnız “alternatif genç” kostümü tam olmamış, bu çocuğa niye 5 yaş kız çocuğu plaj şapkası giydirdiniz?

12 Mayıs 2023 08:52

Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı “Gençlerle buluşma” yayınını tiye aldı.

Erdoğan'ın gençlerle buluşmasına ilişkin video televizyon kanalları ve sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Programa katılan gençlerin AKP’li olduğu ve soruların özellikle seçildiği iddiası sosyal medyada gündeme geldi.

Gökbakar da yayını tiye alan bir paylaşım yaptı. Gökbakar, "Sayın Cumhurbaşkanına gençlerin soruları bir zamanların 'Gerçek Kesit' programını hatırlattı. Seçme gençlere, ezberletilmiş sorular ve tonlamalar aynı oradaki canlandırmalar gibi. Yalnız 'alternatif genç' kostümü tam olmamış. Bu çocuğa niye 5 yaş kız çocuğu plaj şapkası giydirdiniz?" yorumunda bulundu.

Gökbakar, “Bir soru da ben sorabilir miyim?” notuyla yaptığı paylaşımda da başındaki yeşil şapkayla dikkati çeken bir genci tiye alan fotoğraf paylaştı.