Gündem

Sabah yazarı Altınok: Eğer Akşener'in iddia ettiği gibi oylarında bir artış varsa CHP'nin doğal tabanından aldığı ortada

"Görmüyor musunuz, Kılıçdaroğlu açık tavrına rağmen İmamoğlu kozundan vazgeçmeyerek CHP içindeki tartışmada açıkça taraf oluyor"

13 Haziran 2022 08:19

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Meral Akşener'in partisinin oy oranını yüzde 20 olduğu açıklamaya değinerek, "Evet, eğer Akşener'in iddia ettiği gibi oylarında bir artış varsa CHP'nin doğal tabanından aldığı ortada. Kılıçdaroğlu'ndan kaçıp Muharrem İnce, Mustafa Sarıgül gibi isimlere sığınan seçmenin de Akşener'le bir kan uyuşmazlığı yok" diye yazdı.

İyi Partili İbrahim Halil Oral'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kimliği üstünden yaptığı açıklamayı hatırlatan Altınok, "Ve ardından Meral Hanım'ın, siyasi kamikaze yapan İyi Partili vekilin potunu düzeltip Alevi seçmene sıcak mesajlar verme fırsatını layıkıyla kullanması..? Ortada gizli saklı bir şey yok aslında.
Görmüyor musunuz, Kılıçdaroğlu açık tavrına rağmen İmamoğlu kozundan vazgeçmeyerek CHP içindeki tartışmada açıkça taraf oluyor" ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...