Spor

Rıdvan Dilmen: Bülent Yıldırım artık hakemlik yapmasın

Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Beşiktaş derbisini değerlendirdi

05 Mayıs 2019 23:50

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, derbi maçın hakemi Bülent Yıldırım'a tepki gösterdi. Dilmen, "Bülent Yıldırım'a Allah uzun ömürler versin ama artık hakemlik falan yapmasın. Muhtemelen son derbi maçıdır." dedi.

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Galatasaray-Beşiktaş derbisini değerlendirdi. Dilmen şu ifadeleri kullandı: "Bu maçın çok tartışılacağını bir haftadır konuşuyoruz ama saygı duyulması gereken bir konu var; Galatasaray 35 maçtır kendi sahasında yenilmiyor ve her maçı final gibi oynuyor. Galatasaray taraftarı 50 bin kişiyle Beşiktaş üzerinde korkunç bir baskı yaptı. Türk futbolu hiçbir dönem hakemler açısından bu kadar kötü bir döneme denk gelmedi."

"Hayırlısıyla bitsin bu lig"

Bülent Yıldırım'a Allah uzun ömürler versin ama artık hakemlik falan yapmasın. Muhtemelen son derbi maçıdır. Necip iki kez kartlık faul yapıyor. Umarım hakemlik olarak sonu olur Bülent Yıldırım'ın. Hayırlısıyla bitsin bu lig. Kimse kimsenin başarısına başarısızlığına kılıf aramaması lazım.

"Hoca gidiyor Mete Kalkavan'a hesap soruyor"

Maça damgasını vuran hakemin taktir haklarını ev sahibinden yana kullanmasıdır. Hoca gidiyor mesela Mete Kalkavan'a sahanın ortasında hesap soruyor. Bu demek değildir ki Galatasaray şampiyonluğu hak etmiyor."

TIKLAYINIZ- Galatasaray'dan Beşiktaş'a maç sonu gönderme

TIKLAYINIZ- Galatasaray’a Belhanda'dan kötü haber