Dünya

Prens Harry ve Meghan Markle belgeselinden yeni fragman; kraliyet ailesine giren kadınların çektiği acı ve ızdıraptan bahsetti

Belgeselin ilk bölümü bu perşembe Netflix'te yayınlanacak

06 Aralık 2022 08:47

Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak eşiyle ABD’ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry, Netflix’te yayımlanacak yeni belgeselde, Britanya kraliyet ailesi üyeleriyle evlenen kadınların yaşadığı “acı ve ızdıraptan” bahsetti.

Netflix’in “benzeri görülmemiş ve derinlikli” olarak tanıttığı Prens Harry ve Meghan Markle’ın aşk hikayesini konu alan belgeselin ikinci fragmanı çıktı. Altı bölümlük belgeselin ilk bölümü bu perşembe, ikinci bölümü ise 15 Aralık’ta yayınlanacak.

Bir dakikalık fragmanda Prens Harry’nin “Ailede hiyerarşi var. Sızdırma var ama aynı zamanda yalan haber üretme var. Bu kirli bir oyun” dediği duyuldu.

Fragmanda eşi Meghan Markle ve annesi Prenses Diana’nın gösterilmesinin ardından ise Prens Harry’nin “Bu kuruma evlenen kadınların acısı ve ızdırabı var. Korkuyordum. Tarihin tekerrür etmesini istemedim. Kimse tüm gerçekleri bilmiyor. Biz tüm gerçekleri biliyoruz” dediği duyuldu.

Fragmanda görülen diğer yorumcular ise “Bu nefretle, ırkla ilgili” ve “Başka insanların gündemlerine uymak için Meghan’a bir savaş başlatıldı” dedi.

Geçen hafta yayınlanan fragmanda ise çiftin daha önce görülmemiş fotoğraflar ve Meghan Markle’ın ağladığı bir sahne gösterilmişti.