Seçim 2024

Özgür Özel: Erdal Beşikçioğlu polis akademisinden mezun komiser değil, beşikten komiser

"31 Mart seçimlerinde, muhafazakar, milliyetçi, sosyal demokrat herkesten destek istiyoruz"

09 Mart 2024 12:13

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Etimesgut Bağlıca’da, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu'nun da katıldığı halk buluşmasında konuştu. Özel, belediye meclislerinde ve ilçe belediyelerinde güçlü olmaları gerektiğini belirtti ve Etimesgut adayı Beşikçioğlu için, "Erdal Başkan'ı sevmeyen yok, tek sorunumuz insanların onun adını yeterince bilmemesi. İşte burada. Erdal Beşikçioğlu polis akademisinden mezun komiser değil, beşikten komiser. Etimesgut'ta önemli işler yapacak" dedi.

Özel'in konuşmasından öne çıkan satırbaşları şu şekilde:

"Mansur Başkan, 31 Mart'ta Türkiye rekoru kıracak"

"31 Mart yaklaşırken, bizler Ankara'da ve Türkiye'nin dört bir yanında Mansur Yavaş'ı anlatıyoruz. Onun başarılarını ve gönüllerde nasıl yer edindiğini burada tekrar etmeye gerek yok. Mansur Başkan, 31 Mart'ta Türkiye rekoru kıracak. Ancak sadece Mansur Başkan'ın seçilmesi yetmiyor. Belediye Meclisi'nde çoğunluk olmadan, gerçek anlamda bir değişim ve gelişim sağlamak mümkün değil. Ama şunu unutmamak lazım; Mansur Başkan, meclis çoğunluğu olmadan bile bu kadar iş başardıysa, meclis çoğunluğu ile neler yapabileceğini hayal bile edemeyiz.

"Erdal Başkan'ı anlatmak görevimiz"

Belediye Meclisi'nde ve ilçe belediyelerinde güçlü olmamız gerekiyor. Bu, güçlü adaylarla mümkün. İşte burada Erdal Beşikçioğlu var. Erdal Başkan'ı sevmeyen yok, tek sorunumuz insanların onun adını yeterince bilmemesi. Herkese Erdal Başkan'ı anlatmak bizim görevimiz. Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut'ta önemli işler yapacak.

"Atatürk'ün emanetine sahip çıkma zamanı"

Atatürk, 1928'de Etimesgut'a geldiğinde, buranın gelişmesini takip etti ve numune bir köy inşa edilmesini istedi. Şimdi Atatürk'ün emanetine sahip çıkma zamanı. Etimesgut, maalesef şimdi bir tarafı gelişmiş diğer tarafı mahzun bir halde. Ama Erdal Başkan ve Mansur Başkan ile birlikte Etimesgut'un yüzü gülecek. 31 Mart seçimlerinde, muhafazakar, milliyetçi, sosyal demokrat herkesten destek istiyoruz. Etimesgut'ta, Türkiye İttifakı'ndan oy istiyoruz."