Spor

Ozan Kabak'ın forma giydiği Stuttgart takımı küme düştü

Stuttgart, Bundesliga’da sezonu 16. sırada bitirdi

28 Mayıs 2019 07:59

Almanya Bundesliga'nın 33. haftasında Stuttgart play-out rövanş maçında Union Berlin ile karşı karşıya geldi. Stuttgart forması giyen Milli futbolcumuz Ozan Kabak takım arkadaşı ile kafa kafaya çarpışınca kanlar içinde kaldı. 0-0 biten maçın ardından Stuttgart, küme düştü.

Bundesliga’da sezonu 16. sırada bitiren Alman ekibi, alt ligden Union Berlin ile 2-2’nin rövanşında karşı karşıya geldi.

İlk maçta Mercedes Benz Arena’da rakibini mağlup edemeyen Suttgart, Alte Forsterei Stadı’nda küme düşmemek için son mücadelesine çıktı. Karşılaşma 0-0 sona erdi ve Ozan Kabak’ın takımı Stuttgart küme düştü. İlk maçtaki 2-2’lik avantajını kullanan Union Berlin tarihinde ilk kez Bundesliga’ya yükseldi.

Stuttgart'ta forma giyen milli futbolcumuz Ozan Kabak, play-out maçında hava topu mücadelesi esnasında takım arkadaşıyla çarpıştı. Kanlar içinde yerde kalan Ozan’a sağlık ekipleri hemen müdahale etti. Kafası bandajlanan Ozan’ın o görüntüsü maçın en çok konuşulan anlarından biri oldu. Maça ilk 11’de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Ozan gelecek yıl Bundesliga 2’de mücadele edecek.