Gündem

Ovacık Belediyesi Eş Başkan adayı Serpil Berk: Ovacık, Halk Meclisleri ile yönetilecek

“Maçoğlu'nun yaptığı bütün iyi işleri devam ettirip geliştirmeyi hedefleyen bir yönetim anlayışımız olacak"

02 Mart 2019 08:38

Ovacık Belediyesi Eş Başkanı adayı gazeteci Serpil Berk, belediye başkanı seçildiklerinde halkla tespit ettikleri sorunları yine halkla çözeceklerini söyledi. Berk, önceki belediye başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu’nun iyi işlerini geliştirerek sürdüreceklerine dikkati çekti.

Gazete Duvar'dan Vecdi Erbay'ın haberine göre, “Halkın, emeğin safında yer alan her gazeteci gibi ben de halkın sorunlarını ve beklentilerini yakından takip ettim ve ediyorum” diyen Serpil Berk, "Savaşsız, sömürüsüz bir dünya için mücadele eden bir partinin de üyesiyim. Dolayısıyla bu durum bana aynı zamanda bu sorunların çözümü yönünde mücadele için bir sorumluluk da yüklüyor. Yerel yönetimleri de bu mücadelenin bir alanı olarak görüyorum. Bu işi en iyi yapacak kişilerden biriyim" diye konuştu.

Belediye başkanı ile halk arasında ki bütün ‘bürokratik’ farklılıkları kaldıracağını söyleyen Berk, bunun sözünü vererek, Komünist Başkan olarak da bilinen Fatih Maçoğlu’nun Ovacık’ta yaptığı işleri geliştirmeyi hedeflediğini belirtti. Berk, “Yaptığı bütün iyi işleri devam ettirip geliştirmeyi hedefleyen bir yönetim anlayışımız olacak. Mesela daha geniş alanlarda üretim yapmak ve kooperatifleşmeyi yaygınlaştırmak gibi hedeflerimiz olacak” diye konuştu.