Gündem

Ömer Koç, TEVİTÖL mezuniyet töreninde gençlere seslendi: Büyük Önder Atatürk’ün dediği gibi "Hayat Mücadeleden İbarettir"

"Memleketimiz ve insanlık için önemli işler yapacak olan yarının liderlerisiniz"

21 Haziran 2024 07:06

Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL), 2023-2024 eğitim-öğretim yılının mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Törene Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TEV Mütevelliler Heyeti Başkanı Ömer M. Koç da katılarak gençlere hitap etti. 

12 Haziran Çarşamba günü düzenlenen törende, seçkin misafirler ve TEVİTÖL'ün öğretmenleri, öğrencileri ile onların aileleri yer aldı. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, TEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş ve diğer önemli isimler de bulundu.

Ömer M. Koç, mezuniyet konuşmasında TEVİTÖL'ün sunduğu eğitim kalitesini ve öğrencilerin gelecekte üstlenecekleri rolleri övdü. Patronlar Dünyası'nın aktardığına göre, Koç, "Bu anlamlı günde, sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Sevgili gençler, Büyük Önder Atatürk’ün dediği gibi ‘Hayat Mücadeleden İbarettir’, bunu sakın unutmayın. Sizler, Cumhuriyet’in ilke ve inkılaplarına sadık, demokrasiye inanan, laik, adil, yenilikçi, kendine güveni tam, hür fikirli gençler olarak, memleketimiz ve insanlık için önemli işler yapacak olan yarının liderlerisiniz" dedi.

TEVİTÖL Müdürü Mustafa Aydos ve TEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş da törende gençlere seslenerek onların eğitimdeki başarılarına ve gelecekteki potansiyellerine vurgu yaptılar. Tekbaş, öğrencilere ve onları destekleyen aile ve öğretmenlere teşekkürlerini ileterek, öğrencilerin başarılarının kendileri için büyük mutluluk kaynağı olduğunu belirtti.