Spor

Okan Buruk'tan Konyaspor kararı

24 Mayıs 2024 17:08

Konyaspor karşısında şampiyonluk maçına çıkacak Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk kadroda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Deneyimli hocanın, Fenerbahçe maçında sınıfta kalan stoper ikilisini bozacağı belirtildi.

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'ye sahasında yenilen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk sezonun en kritik maçı olan Konyaspor karşılaşmasında kadroda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray'da Okan Buruk, Konyaspor karşısında Fenerbahçe maçında sınıfta kalan Sanchez-Nelsson ikilisini bozacak. Buruk'un Konyaspor karşısında Abdülkerim Bardakcı'ya yeniden formayı vermesi bekleniyor.

Okan Buruk, Konyaspor maçında cezalı durumda olan Hakim Ziyech'in yerine ise Barış Alper Yılmaz'ı sağa geçirmeye hazırlanıyor, Kerem Aktürkoğlu ise sol kanatta forma giyecek.

Orta sahada Kerem Demirbay'ın düşen formu nedeniyle Ndombele ve Berkan Kutlu'yu deneyen Okan Buruk, bu futbolculardan istediği verim alamadı. Bu nedenle Konyaspor maçında merkezde yine Torreira ile Kerem Demirbay'ın birlikte forma giymesi bekleniyor.

Galatasaray'da yeri en garanti 3 isim ise Muslera, Icardi ve Mertens. 3 futbolcu şampiyonluk maçına ilk 11'de başlayacak.

Okan Buruk'un Konyaspor maçında hamle oyuncusu olarak 3 futbolcuyu düşünüyor.

Bu isimlerin Zaha, Tete ve Vinicius olduğu belirtildi.