Gündem

Oğlunu sollamaya çalışırken kaza yaptı; 3 ölü, 5 yaralı

Kazada yaralananların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi

01 Haziran 2024 07:09

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, oğlunun kullandığı aracı geçmeye çalışırken hatalı sollama nedeniyle 3 otomobilin karıştığı kazada Erdem ile eşi Birsen Koç ve Muradiye Yavuz yaşamını yitirdi, 2'si çocuk 5 kişi yaralandı. 

Dün akşam saatlerinde Sarılar Mahallesi Karatepe Ceza İnfaz Kurumu önünde meydana gelen kazada, Erdem Koç yönetimindeki otomobil, önünde seyreden ve oğlu Burak Koç'un kullandığı otomobili sollayınca karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. Burak Koç’un kullandığı otomobil de çarpışan otomobillere çarptı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde aynı otomobilde bulunan Erdem ile eşi Birsen Koç'un yaşamını yitirdiği belirlendi.

Otomobillerde sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden kurtarılıp, sağlık ekiplerince Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan Muradiye Yavuz da doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Tedaviye alınan 5 yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma jandarma tarafından yürütülüyor.