Spor

Nuri Şahin gözünü bir rekora daha dikti

13 Mayıs 2022 12:33

Spor Toto Süper Lig'de son 14 maçta yenilmeyen Fraport TAV Antalyaspor'un futbol sorumlusu Nuri Şahin, bir rekora daha ortak olmaya hazırlanıyor.

Antalyaspor hafta sonu deplasmanda oynanacak Kasımpaşa maçında puan ya da puanlar alması halinde 8 maçla kulüp tarihinde Süper Lig'de en uzun deplasmanda yenilmezlik serisine ortak olacak.

Süper Lig'in 37'nci haftasında deplasmanda pazar günü Kasımpaşa ile karşılaşacak Fraport TAV Antalyaspor, mücadelenin hazırlıklarını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların çalışmalarına sakatlıkları bulunan Admir Mehmedi ve Harun Alpsoy katılmadı. Antalyaspor, mücadelenin hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Deplasmanda Nuri Şahin farkı

Ligde 36 hafta sonunda oynanan mücadelelerde Antalyaspor 55 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Kırmızı beyazlı ekip deplasmanda bu sezon oynadığı 18 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi alırken toplamda 20 puan kazandı. Antalyaspor'da dış sahada elde edilen 20 puanın 19'u, futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde kazanıldı. Ligin 8'inci haftasında yolları ayrılan Ersun Yanal yönetiminde kırmızı beyazlılar sadece 1 puan toplayabildi.

Nuri Şahin rekora ortak olmayı hedefliyor

Son 14 haftada yenilgi yüzü görmeyen ve Süper Lig'de yenilmezlik serisi yakalayarak kulüp tarihinde yerini alan futbol sorumlusu Nuri Şahin, pazar günü deplasmanda oynanacak Kasımpaşa maçında puan ya da puanlar alarak, bir rekora daha imza atmayı hedefliyor. 34 yaşındaki Şahin, Kasımpaşa maçında takımının puan ya da puanlar alması halinde 2019-2020 sezonunda Süper Lig'de deplasmanda 8 maç kaybetmeyen Tamer Tuna'nın rekoruna ortak olacak. Şahin, selefi Ersun Yanal'ın 7 maçlık rekorunu da egale etmeyi başardı.

3 puan olursa rekoru kıracak

Şahin, Kasımpaşa maçından 3 puan alınması halinde Akdeniz temsilcisinin Süper Lig'de deplasmanda bir sezonda en çok puan toplayan teknik direktörü olacak. Şahin, 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik sonunda 15 puanla, 8 maçta 4 galibiyet ve 4 beraberlikle 16 puan toplayan Tamer Tuna'nın arkasında bulunuyor.