Spor

Napoli, Victor Osimhen'in bonservis bedelini belirledi

Victor Osimhen, bu sezon Napoli formasıyla çıktığı 29 resmi karşılaşmada 25 gol atıp 5 asist yaptı

22 Mart 2023 12:47

Napoli; Manchester United, Chelsea ve Paris Saint-Germain'in radarında bulunan Victor Osimhen'in bonservis bedelini belirledi.

Il Mattino, Premier Lig'in köklü ekiplerinden Chelsea ve Manchester United'ın da Nijeryalı golcüyü kadrolarına katmak istediğini ileri sürdü. Haberde yıldız forvete İngiltere dışından da ilgi olduğunun altı çizildi.

Ayrıca Paris Saint-Germain'in Sportif Direktörü olan Luis Campos golcü oyuncuyu Fransa'ya geri getirmek istiyor. Galatasaray'da da kısa bir süre görev yapan Campos, Lille'de görev aldığı zaman Victor Osimhen'i Belçika takımlarından Royal Charleroi'den getirtmişti.

Hedefi Premier lig

Napoli'nin yolculuğunda sadece bir adım olabileceğini söyleyen Osimhen, "İnsanların Premier Lig'i dünyanın en önemli ligi olarak gördüğünü biliyorum. İtalya'daki anın tadını çıkarıyorum ve umarım bu gelişim süreci bir gün İngiltere'de oynamamı sağlar" ifadeleriyle Premier Lig'de oynamak istediğini açıkça dile getirdi.

Bonservisi 150 milyon euro

Victor Osimhen, bu sezon Napoli formasıyla çıktığı 29 resmi karşılaşmada 25 gol atıp 5 asist yaptı. Napoli Başkanı De Laurentiis, iki kulvarda müthiş işlere imza atan 24 yaşındaki futbolcu için 150 milyon euro talep ediyor. (NTV Spor)