Gündem

Murat Yetkin: Erdoğan seçimleri kazanma planları yapıyor, sonrasında IMF’yi mumla aratacak kemer sıkma politikaları gelmesi kimseyi şaşırtmamalı

27 Kasım 2023 11:33

Gazeteci Murat Yetkin, “Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dış politikada zafer haberleri veremedikçe içeriyi sıkıştırıyor. Dikkatleri ekonomiden dağıtmak için attığı Anayasa değişikliği hamleleri nafile çıktıkça da girişilen bütün medya operasyonlarına rağmen, 2024’te IMF’yi filan mumla aratacak kemer sıkma politikaları saklanamaz hale geliyor” diye yazdı.

“Erdoğan’ın talimatıyla Taylandlıların serbest kalması, Türkiye’de en sadık AK Parti seçmenini bile emekli maaşlarının ne olacağı, asgari ücretin ne olacağının onda biri kadar meşgul etmez” diyen Yetkin, “Elde kalan, eğer Erdoğan bugün yarın şapkadan bir başka tavşan çıkarmazsa, yine ekonominin akıbetidir” diye yazdı.

Yetkin, “Bunlar daha iyi günlerimiz. Erdoğan 31 Mart seçimlerini kazanma planları yapıyor. Sonrasında IMF’yi mumla aratacak kemer sıkma politikaları gelmesi kimseyi şaşırtmamalı” ifadelerini kullandı.

Yetkinreport.com adresinde yayımlanan yazının tamamını okumak için tıklayın.