Gündem

Murat Yetkin: Bakan Nebati nerede, neden Endonezya’daki G-20 Hazine ve Maliye Bakanları toplantısından bu yana ortaya çıkmıyor?

"Ankara’da tuhaf gelişmeler ve kaygı uyandıran bir gidiş var"

02 Ağustos 2022 14:25

Murat Yetkin, Hazin ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin 5-16 Temmuz’da Endonezya’daki G-20 Hazine ve Maliye Bakanları toplantısından bu yana ortalarda görünmediğine dikkati çekti.

“Akut sağlık sorunu yok bildiğimiz kadarıyla 1 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan kabinesinin toplantısında mevcutlu örneğin” diyen Yetkin, “Nureddin Nebati nerede?” diye sordu.

Ankara’da tuhaf gelişmeler ve kaygı uyandıran bir gidişin olduğunu söyleyen Yetkin, son günlerde İstanbul Sanayiciler Odası (İSO) ile gerçekleştirdiği toplantı ile gündemde olan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu’na da dikkati çekti. Kavcıoğlu’nun bugün, 2 Ağustos’ta da TOBB Sektör Meclisleri İstişare Toplantısında kürsü almasına dikkati çeken Yetkin, “Ankara’daki tuhaf işler arasında bu ekonomik konular var” dedi.

Yetkinreport.com adresinde yayımlanan yazının tamamını okumak için tıklayın.



Sanayi Odası üyesinin "Almak zorundayız" demesi üzerine bu kez Kavcıoğlu, "Sen almak zorunda olursan o vermek zorunda kalacak" ifadelerini kullandı. 

Sözlerinin devamında kredi kullanım oranlarını anlatıp bu oranın yükseldiğine dikkat çeken Kavcıoğlu, enflasyonla mücadele ettiklerini anlattı. " />