EURO 2024

MSB'den EURO 2024 paylaşımı: A Millî Futbol Takımımızın EURO 2024'te sağlayacağı her başarı, askerlerimizi de sevince boğacak

06 Temmuz 2024 17:57

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabından askerlerin bu akşam yapılacak EURO 2024 çeyrek final karşılaşmasında Milli Takım'a başarılar dilediği bir video paylaştı. Paylaşımda, "A Millî Futbol Takımımızın EURO 2024'te sağlayacağı her başarı milletimizle birlikte engin dağlarda, amansız denizlerde ve hudutsuz göklerde görev yapan askerlerimizi de sevince boğacak" denildi.

TIKLAYIN - Milli Takım'ın rakibi Hollanda, tek hedefi yarı final

MSB, resmi sosyal medya hesabından askerlerin bu akşam yapılacak EURO 2024'te Türkiye'ye çeyrek final karşılaşmasında başarılar dilediği videoyu paylaştı. MSB'den "Milli ruh, milli güç!" başlığıyla yapılan paylaşım şöyle:

"Millî ruh, millî güç. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin korkusuz ve kahraman Mehmetçiklerinden, bu akşam Hollanda karşısında yarı final için mücadele edecek olan Bizim Çocuklar'a mesaj var. A Millî Futbol Takımımızın EURO 2024'te sağlayacağı her başarı milletimizle birlikte engin dağlarda, amansız denizlerde ve hudutsuz göklerde görev yapan askerlerimizi de sevince boğacak. Haydi Türkiye, hep birlikte zafere."

TIKLAYIN - Maç öncesi Hollanda ve Türkiye’den dostluk mesajı

TIKLAYIN - Erdoğan, Türkiye-Hollanda futbol maçı için Almanya'ya gitti