Spor

Mourinho'dan İngiliz basınına çarpıcı açıklama: Fenerbahçe'nin 10 yıldır hiçbir şey kazanamamasının bir sebebi var

24 Ekim 2024 16:37

T24 Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile oynayacakları maç öncesinde Süper Lig'de sarı-lacivertli takımın hakem kararları nedeniyle son on yıldır şampiyon olamadığını açıkladı. Mourinho, Fenerbahçe'nin son karşılaşmasında yediği golü başka takımın yemeyeceğini, hakem nedeniyle maçı kazanamadıklarını ifade etti.

İngiliz kanalı TNT'ye röportaj veren Jose Mourinho, Türkiye'de Fenerbahçe'nin hakem kararlarından ciddi şekilde sıkıntı yaşadığını dile getirdi.

Samsunspor deplasmanında skorun 2-2 olduğu sırada İrfan Can Kahveci'ye faul yapıldığını söyleyen Jose Mourinho, "Son maçımız 2-2 berabere bitti! Yediğimiz o golü, bu ligde sadece Fenerbahçe yerdi. Sadece Fenerbahçe! Başka bir takım o maçı 2-1 kazanırdı ve o gol geçersiz sayılırdı" diye konuştu.

'Fenerbahçe’de sonuçlar istediğiniz gibi olmadı. Bir adaptasyon süreci mi yaşıyorsunuz?' sorusunu cevaplayan Jose Mourinho, "Fenerbahçe'nin son on yıllık tarihi, iyi antrenörler, iyi oyuncular, çok özverili bir başkan ve yönetim kurulu... Hiçbir şey kazanamamalarının bir sebebi var." diyerek sarı-lacivertlilerin hakem kararlarıyla şampiyonluk yarışlarında engellendiğine vurgu yaptı.

TIKLAYIN - Spor yazarları, Galatasaray'ın Elfsborg galibiyetini yorumladı: "İlk yarı cennet, ikinci yarı cehennem gibi!"

TIKLAYIN - Cristian Medina'dan Fenerbahçe resti!

TIKLAYIN - Süper Lig'de 10. hafta heyecanı; işte maç programı

TIKLAYIN - Fenerbahçe'de Oosterwolde yerine De Cuyper

TIKLAYIN - Fenerbahçe'de sol bek için Mert Müldür kararı