Spor

Mourinho'dan hakem tepkisi: VAR kararlarına karşı oynadık

26 Ağustos 2024 00:17

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında bugün deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Rizespor ev sahipliğinde oynanan karşılaşmayı 5-0 Fenerbahçe kazandı. Teknik direktör Jose Mourinho maçın ardından açıklamalarda bulundu. Hakemlere tepkisini gösteren Mourinho, "Bugün çok kötü hakem kararlarına ve VAR kararlarına karşı oynadık" ifadelerini kullandı.

Fred hakkında konuştu

Farklı galibiyeti değerlendiren Portekizli teknik adam, karşılaşmada 3 gol atan Fred'i oyundan aldıktan sonra Brezilyalı futbolcu ile aralarında geçen konuşmanın sorulması üzerine "Kendi aramızda eğleniyorduk. Maç bitmişti, biz de eğleniyorduk." diyerek yanıt verdi.

Mourinho'nun açıklamalarının devamı şöyle:

"11 oyuncuya değil, bir takıma ihtiyacımız var"

"Sanırım önüzümde yaklaşık 50 maç var. 50 maç olduğu zaman da sizin 11 oyuncuya değil, bir takıma ihtiyacınız oluyor. Aksi halde bunun altından kalkamazsınız. Takım dengeli olduktan sonra bu durumla farklı bir şekilde baş edebilirsiniz."

Fred'in kattığı dinamizm farklı

"Daha önceki bir röportajımda Fred'in eksikliğini hissettiğimizi söylemiştim ama 3 gol attığı için değil. Muhtemelen hayatı boyunca bir daha 3 gol atmayacak. Onun takıma kattığı dinamizm farklı.

"1 tane Szymanski olması üzücü"

"Elimizde 1 tane Szymanski olması üzücü. 2 tane Szymanski olsa 2 Szymanski ile oynardım. 3 tane olsa, 3 tane Szymanski ile oynardım."

"Kaybettiğimizde takım olarak kaybediyoruz"

"Taraftarlar İsmail Yüksek'in adını ya da diğer oyuncuların adını bağırdığı zaman mutlu oluyorum ama kaybettiğimizde takım olarak kaybediyoruz, kazandığımızda takım olarak kazanıyoruz. Bugün takım çok iyi biR performans sergiledik."

"VAR kararlarına karşı oynadık"

"Bugün çok kötü hakem kararlarına ve VAR kararlarına karşı oynadık. Bugün kazandık, bunun sebebi takımın iyi bir performans gösrtermesiydi."