Gündem

MHP'li belediye başkanından Kaftancıoğlu, Akşener ve Koray Aydın'a hakaret

MHP Hatay Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, sosyal medya hesabından Kaftancıoğlu, Akşener ve Aydın'a hakaret eden paylaşımlarda bulundu

27 Haziran 2019 09:38

MHP Hatay Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, sosyal medya hesabından skandal paylaşımlarda bulundu. Gül, Twitter hesabından, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, hakaret etti. Paylaşımında, Kaftancıoğlu'na, "köpek" diyen Gül, Akşener için ise, "Sokak karısı dilin kopsun" yazdı.

MHP'li İbrahim  Gül, Kaftancıoğlu'nu etiketlediği mesajında, "Türk Milliyetçilerini Düşman olarak gören hain zihniyet CHP’yi ele geçirmiştir. Ben Atatürk sevdalısı Cumhuriyet aşığıyım diyen CHP’ye oy veren tüm vatandaşlarımız bu ihaneti görmelidir. CHP İstanbul İl Başkanı Türk Düşmanlığında sınır tanımayan bir köpektir. @ccanannnnnn" yazdı.

[Haber görseli]

MHP'li Gül, Akşener'in "Kış geliyor" göndermeli mesajının altına  da, "Sen tam bir rezilsin. Hadsizlikte sınır tanımayan sokak karısı dilin kopsun" yazdı.

[Haber görseli]

Gül başka bir paylaşımında da Akşener için, "Namussuz hain fetönün maşası edepsiz. Kadınlıktan nasibini almamış şarlatan" ifadelerini kullandı.

MHP'li Gül, Akşener ve Kaftancıoğlu dışında İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın hakkında da hakaret içeren paylaşımlarda bulundu.

Aydın'ın, "Cumhur İttifakı’nın küçük ortağının Teröristbaşı Öcalan’ın mektubunu mazur görüp, onaylamasıyla; bebek katilinin bu ittifakın bir paydaşı olduğu artık tescillenmiştir. Bir başka ifadeyle İmralı canisi Öcalan, Cumhur İttifakı'na katılmıştır" ifadelerini içeren paylaşımına Gül, "Siz nasıl nankör ve tırnaksız yaratıklarsınız. Sana kimlik kişilik makam veren, Ülkücü harekete karşı takındığın bu rezil tavır gösteriyor ki, gerçek manada aşağılık herifmişsin" diyerek cevap yazdı.

Gül'ün mesajları tartışma yaratırken, sosyal medyada birçok kişi Gül'e tepki gösterdi.