Gündem

MHP'den Arınç'a yanıt: Cahil olmadığınıza göre, maksatlı bir çarpıtma yaptığınız aşikâr

06 Mayıs 2019 17:21

Eski TBMM Başkanı ve AKP'li Bülent Arınç'ın "Sayın Bahçeli bizi yüzde 35'lere düşürdü. Yüzde 35'lere düştüysek biz bir alarm zili çalması lazım" sözlerine MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya yanıt verdi. Karakaya, "Cahil olmadığınıza göre, maksatlı bir çarpıtma yaptığınız aşikâr" dedi.

Arınç bugünkü konuşmasında, "Bir Davutoğlu kolay yetişmiyor, bir Ali Babacan kolay yetişmiyor, bir Abdullah Bey kolay yetişmiyor. Bunlar bizim insanımız, bunları bir arada tutmamız lazım. Gene liderlik sende olsun, ama şu partinin ayrılıklara tahammülü yok.

Bahçeli bizi yüzde 35'lere düşürdü. Yüzde 35'lere düştüysek biz, kendi ifadesine göre söylüyorum, parti olarak, seçimde aldığımız sonuç olarak değil, biz yüzde 19'uz dediği zaman bize kalan yüzde 32. Bu doğruysa bir alarm zili çalması lazım. Tekrar ayağa kalkacağız, kucaklaşacağız. Bu iş çok kolay." ifadelerini kullandı.

"İl Genel Meclisi oylarına bir zahmet bak"

Arınç'ın açıklamalarına sosyal medyadan tepki gösteren Karakaya, "İl Genel Meclisi oylarına bir zahmet bak. Cahil olmadığınıza göre, maksatlı bir çarpıtma yaptığınız aşikar. 'Parsel Parsel Sattınız Ankara’yı” diye haykırırken AK Parti belediyeciliğine zarar vermiş olabilir misiniz?" dedi.