Advertorial

Meme büyütme ameliyatı

02 Mayıs 2023 11:34

İlandır

Farklı amaçlar ve istekler doğrultusunda meme büyütme işlemi yapılmaktadır. En yaygın iki amaç ise memeye şekil vermek ve daha büyük olmasını sağlamaktır.

Kimlere meme büyütme ve silikon yapılamaz? Hangi yaş uygundur?

Her kişiye yapılması uygun olmamakla beraber meme gelişimi sonlanmayan kişilere yapılmamaktadır. Bunun yanı sıra emziren anneler de silikon veya büyütme işlemi yaptıramamaktadır. Genellikle en erken  18 veya 20 yaş sonrasında yapılması uygun olmaktadır.

Meme Büyütme Estetiği Kimler için Uygundur?

Memesinin şeklinden memnun olmayan ve daha büyük memelere sahip olan kişiler için bu işlemler uygun olmaktadır. Meme büyütme küçük veya şekli bozuk memelere sahip kişiler için uygundur.

Meme Büyütme Ameliyatı İyileşme Süreci Nasıldır?

Ameliyat süreci gibi iyileşme süreci de oldukça hızlı gerçekleşir ama bazı noktalara dikkat etmekte fayda vardır. Ve bu süreç herkeste farklı zaman dilimlerini kapsayabilir. Ne var ki ortalama olarak meme büyütme sonrası iyileşme süreci en az 2 hafta en fazla 1 ay olabilmektedir.

Burun Estetiği (Rinoplasti)

Burun da yapılan düzeltmelerle ve gerçekleştirilen operasyonlara burun estetiği adı verilmektedir. İşlemlerde genel olarak burun yapısı yeni bir form kazanmaktadır.  Burun estetik anlamında ve sağlık açısından çok önemli bir role sahiptir bu nedenle de burun operasyonlarına olan ilgi oldukça fazladır.

Burun Estetiği Rinoplasti Neden Yapılır?

Kişilerin ihtiyacı farklı yönlerde olabilir ve farklı nedenler söz konusu olabilmektedir. En çok karşılaşılan neden ise daha estetik bir görünüme sahip olmaktır. Çünkü burunun yüzün görünümünde ve kişilerin özgüveni üzerinde oldukça büyük etkisi vardır.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

Burun estetiği isteyen herkese uygulanabilen bir işlemdir. Ancak reşit olmayan bireylerin estetik işlemi için mutlaka aile onayı gerekmektedir. Estetik bir görünümden ziyade gerçekten sağlık sorunu için de yaptırılmaktadır. Bu nedenle de her yaştan kişiye uygulanabilen bir işlemdir.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Ne Kadar Sürer?

İşlem kişilerin burun yapısına ve nasıl bir işlem yapılması gerektiğine göre farklılık göstermektedir. Fakat standart bir ameliyatın süresi 2 saat ile 2,5 saat arasında değişiklik göstermektedir. Ve bu saat dilimi içerisinde bitmesi gerekmektedir. Burun estetiği çok uzun süren seanslara gerek kalmadan 2 saatte yapılabilmektedir.

Ameliyatsız Yüz Germe Nedir?

Yaş almanın en belirgin göstergelerinden biri de yüzde meydana gelen kırışık ve sarkmalardır. Yüz germe(facelift) işlemi ile ameliyata gerek kalmadan yüzün daha genç ve dinamik durması sağlanmaktadır. Çok küçük formda olan iğneler ile yapılan bir işlem olup son teknolojinin getirdiği bir güzelliktir.

Ameliyatsız Yüz Germe Nasıl Uygulanır?

Her ne kadar önceden imkansız gibi görünse de ameliyat olmadan gergin ve genç bir görünüm yakalanabilmektedir. Öncelikle üretilen bu teknoloji içerisinde mikro boyutunda iğneler yer almakta ve bu iğneler aracılığı ile yüze elektrik benzeri uyarımlar gönderilmektedir. Bu sayede cildin yenilenmesi sağlanır.

Ameliyatsız Yüz Germe Kalıcılık Süresi Ne Kadardır?

Bu tamamen kişiye bağlı da değişebilen bir durumdur. Ama yüz germe (facelift) işlemi en az 2 sene yüzde kalmaktadır. Bu sayede uzun süre boyunca daha genç bir görünüm yakalanabilmektedir. Ama kişilerin yüzüne yaptığı bakımlar ve beslenme alışkanlıklarına göre bu durum değişmektedir. 6 seneye kadar etkisini gösteren bir işlemdir.

Ameliyatsız Yüz Germe Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Germe işlemi yapıldıktan sonra kişilerde ödemler meydana gelmektedir. Bu ödemlerin vücuttan atılması için su tüketimine yoğunluk verilmesi gerekmektedir. Bunun yanı sıra tüketilen gıdaların fazla miktarda tuz içermemesi de önemlidir.