Gündem

Melek Mosso'nun da sahne alacağı gençlik festivali iptal edildi

Kocaeli Valiliği, 1 Haziran’dan itibaren uygulanacak olan ‘ormanda konaklama yasağı’nı gerekçe göstererek FullFest’i iptal etti

30 Mayıs 2022 15:05

Kocaeli Valiliği, sanatçı Melek Mosso’nun da sahne alacağı, Kandıra’da 10-11-12 Haziran’da yapılacak gençlik festivali FullFest’i ‘ormanda konaklama yasağı’ gerekçesiyle iptal etti.

Son dönemde gelen konser ve festival yasaklama kararlarına bir yenisi daha eklendi. Kocaeli Derince’de Aynur Doğan konserinin iptal edilmesinin ardından, 10-11-12 Haziran 2022 tarihlerinde Kandıra Seyrek Plajı'nda düzenlenmesi planlanan gençlik festivali FullFest, Kocaeli Valiliği tarafından iptal edildi.

Melek Mosso ve Sagopa Kajmer gibi sanatçıların sahne alacağı ve 3 gün sürmesi planlanan festival, Kocaeli’de 1 Haziran’dan itibaren uygulanacak olan ‘ormanda konaklama yasağı’ gerekçe gösterilerek iptal edildi.

İptal edilen festivalde ilk gün sahne alacak sanatçılar içerisinde yer alan Melek Mosso’nun, Isparta’da vereceği konser de iptal edilmiş, yerine Seda Sayan konseri eklenmişti. (ANKA)

 


Erdoğan'dan bürokratlara seslenen Kılıçdaroğlu'na: Faşist ve darbeci zihniyetin yansımasıdır; ne bizim ne de kamu görevlilerinin muhatabı değildir

RTÜK, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını yayınlayan Tele1, KRT, Flash ve Halk TV’ye para cezası verdi!

İBB: Dava hukuki değil siyasidir, amaç İmamoğlu'nu siyasi haklardan mahrum etmektir

15 yıl sonra ilk: Millî Savunma Bakanı Akar, Birleşik Arap Emirlikleri'nde

TRT Haber: 3600 ek gösterge düzenlemesi bitti

Bakan Nebati: Enflasyonun geçici nitelikte olduğunu düşünüyoruz

Bakan Soylu: Son günlerde 'İşte sanatçılara engel konuluyor' deniliyor, bu olan olaylar benim dışımda bir kere

Osmanlı hanedan üyeleriyle AKP'li Birinci arasında 'davet krizi': "Fethi Mübin aziz milletimizin tamamının mülküdür, bir aileye ait değildir"

Suriyeli muhalif komutanlar: ÖSO liderlerine “Türk ordusunun yanında olmaya hazır olun” emri verildi
" />