Dünya

Melania Trump ile Kanada Başbakanı Trudeau'nun selamlaşması gündem oldu

"Görünüşe göre Melania Kanada'ya kaçış planı düşünüyor"

26 Ağustos 2019 20:27

Dünyanın en büyük yedi ekonomisini bir araya getiren G7 Zirvesi'nin 45'incisi Fransa'nın turistik tatil kasabası Biarritz'de düzenlendi. Cumartesi günü başlayan ve pazar akşamı toplu aile fotoğrafı çektirilerek sona eren zirveye devlet başkanları eşleriyle birlikte katıldı.

Ancak Reuters fotoğrafçıları tarafından ABD'nin First Lady'si Melania Trump ile Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun selamlaşırken çekilen fotoğrafı, sosyal medya kullanıcıları tarafından çeşitli etiket, espri ve kinayeli yorumlarla binlerce kez paylaşıldı.

Amerikalı komedyen ve televizyon sunucusu Loni Love, Twitter hesabından, Trudeau'yu da etiketleyerek "Melania, her şeyi riske atmaya hazır" iletisini paylaştı.

Aile fotoğrafı için seçilen ve arka planda deniz fenerinin bulunduğu sahilde sıralanan liderler mevkidaşlarının eşleriyle ayaküstü sohbet etti.

Karede eşi Melania'nın elinden tutan ve düşünceli olduğu gözlenen Donald Trump ise önüne bakarken görülüyor.

TIKLAYIN - Brigitte Macron'dan Trump'a samimi öpücük

Amerikan haber kanallarının yorum için sık sık görüşüne başvurduğu aynı zamanda The Dean Obeidallah Show'un da sunucusu Dean Obeidallah da sosyal medya hesabından aynı kareyi paylaşarak "Görünüşe göre Melania Kanada'ya kaçış planı düşünüyor." yorumunda bulundu.

Ayrıca Obeidallah, Melina Trudeau'yu seviyor ( #MelaniaLovesTrudeau ) etiketini ilave etmeyi ihmal etmedi.