Gündem

Mehmet Barlas: Trump soruşturmasından çok pis kokular geliyor, Erdoğan'ın ipi göğüsleyeceğini anlayan 7'li koalisyonun küresel efendileri boş durmayacaktır

20 Mart 2023 07:21

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, eski ABD Başkanı Donald Trump hakkında yürütülen soruşturmadan "çok pis kokular" geldiğini savunarak, "Trump'ın bu suçtan dolayı hapse gireceğini sanmıyorum. Büyük ihtimalle yakalanır, kelepçe takılır, parmak izi alınır, fotoğrafları çekilir, basına servis edilir ve serbest bırakılır. Amaçları çok açık. İtibarsızlaştırmaya ve sesini kısmaya çalışıyorlar" diye yazdı.

Dünyanın dört bir yanında kaosun hakim olduğunu ileri süren Barlas, "Bütün engellemelere ve yaşanan olumsuzluklara rağmen kamuoyu araştırmalarında Erdoğan'ın hala Kılıçdaroğlu'nun çok önünde olmasına inanamıyorlar. 14 Mayıs'ta ipi Erdoğan'ın göğüsleyeceğini anlayan 7'li koalisyonun küresel efendileri ise asla boş durmayacaktır. Çok dikkatli olunmalı ve her türlü oyunlarına karşı hazırlıklı olmalıyız. Bu işin şakası kalmadı. 14 Mayıs seçimlerin önemi her geçen gün daha da artıyor" ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...