Spor

Mehmet Ağar'dan Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor'a ziyaret

22 Şubat 2024 22:04

Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yapmakta olduğu Eyüpspor Kulübü, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve Belçika Pro Lig ekiplerinden Westerlo'nun sahibi Oktay Ercan'ın kulübü ziyaret ettiğini duyurdu. Açıklamada, "Asbaşkanımız Sn. Fatih Kulaksız ile antrenman sırasında sohbet eden Ağar ve Ercan, Eyüpsporumuz'a Süper Lig yolculuğunda başarılar dilediler" denildi.

Eyüpspor Kulübü, Mehmet Ağar'ın kulübü ziyaret ettiğini duyuran bir paylaşım yaptı. Paylaşımda Ağar'ın antrenman sahasında Arda Turan ile olan görüntüleri paylaşıldı.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Önceki dönem İçişleri Bakanlarımızdan Sn. Mehmet Ağar ve Belçika Pro Lig ekiplerinden Westerlo'nun sahibi Sn. Oktay Ercan, kulübümüzü ziyaret etti. Asbaşkanımız Sn. Fatih Kulaksız ile antrenman sırasında sohbet eden Ağar ve Ercan, Eyüpsporumuz'a Süper Lig yolculuğunda başarılar dilediler. Özellikle Arda Turan göreve geldikten sonra, her hafta maçları yakından takip ettiğini sözlerine ekleyen Mehmet Ağar ve Oktay Ercan, tesislerden ayrılmadan önce Teknik Direktörümüz Arda Turan ve Asbaşkanımız Fatih Kulaksız'la kulüp binasında kısa bir görüşme gerçekleştirdi." denildi.