Spor

Liverpool'un yıldızı Salah'tan transfer açıklaması

2023 yılında sözleşmesi sona erecek olan Mohamed Salah bu sezon Liverpool formasıyla çıktığı 42 maçta 30 gol ve 13 asist yaptı

22 Nisan 2022 18:39

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah, takımdaki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Salah transferi konusunda asıl meselenin para olmadığını söyledi.

Premier Lig devi Liverpool'un yeni sözleşme konusunda henüz anlaşma sağlayamadığı Mısırlı yıldızı Mohamed Salah kulüpteki geleceği konusunda açıklama yaptı.

Sözleşme durumuyla ilgili gelen soruya Salah, "Ne olur bilmiyorum, bir yıl sözleşmem kaldı. Sanırım taraftarlar ne istediğimi biliyor. Mesele kesinlikle parayla ilgili değil. Nasıl olur ben de bilmiyorum. Kesin bir şey söyleyemem" dedi.

"Evimde gibi hissediyorum"

Her zaman Liverpool'da kalmak istediğini belirten Mısırlı yıldız, "Bu kulüp benim için çok şey ifade ediyor. Burada futboldan aldığım zevki hiçbir yerden almadım. Kulüp için her şeyimi verdim ve bunu da herkes gördü. Birçok inanılmaz anım var. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum" diye konuştu.

2023 yılında sözleşmesi sona erecek olan Mohamed Salah bu sezon Liverpool formasıyla çıktığı 42 maçta 30 gol ve 13 asist yaptı.