Spor

Küfürlü şarkıya eşlik eden Okan Buruk özür diledi

06 Haziran 2024 18:42

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın YouTube hesabına konuştu. Okan Buruk, şampiyonluk kutlamalarında küfürlü şarkıya eşlik etmesi nedeniyle özür diledi. Tecrübeli teknik direktör, Jose Mourinho ile ilgili de konuştu.

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takımın resmi YouTube hesabına röportaj veren Okan Buruk, Florya'daki şampiyonluk kutlamaları sebebiyle özür diledi.

Galatasaray'ın hedeflerinin çok büyük olduğunu belirten Okan Buruk, "Müzedeki bütün kupaları getirsek bütün adayı dolduracağız herhalde. Galatasaray'ın teknik direktörü olmak çok ayrı bir şey. Galatasaraylıları mutlu etmek için çok çaba sarf ettik ve mutlu olduk. Önümüzdeki Süper Kupa'yı da alarak bi kupa daha hediye etmek istiyoruz taraftarlarımıza. Bir bütün olduk ve bu bütünlük bize başarıları getirdi. Şampiyonlar Ligi bizim için büyük bir hedef. Galatasaray'ın hedefleri çok büyük, Galatasaray camiası aksine izin vermez" dedi.